Wil je snel je rijbewijs halen? Bij Rijschool 076 -Breda betaal je niets extra’s als je snel je rijbewijs wilt halen. Een spoedcursus of een snelcursus vind je bij ons dan ook niet.

Wij hebben namelijk geen wachtlijst waardoor je kunt direct beginnen met lessen. 
Ben je zelf serieus bezig met je theorie- en praktijklessen, leer je gemakkelijk en kan je goed luisteren naar de instructies dan heb je snel je rijbewijs zonder daar extra voor te moeten betalen!

Hoeveel rijlessen heeft een gemiddeld persoon nodig?

Nadat je een gratis proefles bij ons hebt gehad, maken wij een inschatting hoeveel uur je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen.  
Uit onderzoek van het CBR is gebleken dat er gemiddeld 43 uur rijlessen nodig zijn. Dit verschilt natuurlijk per persoon. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Vanaf welke leeftijd mag je starten met autorijles?

Vanaf maart 2018 is het mogelijk om al met 16,5 jaar te starten met het nemen van rijlessen voor de auto. Vanaf die datum is 2todrive namelijk officieel in de wet opgenomen. En dat biedt mooie kansen voor jou!
Met een beetje geluk kan je al op je 17e je praktijkexamen afleggen en mag je onder begeleiding van je coach gaan autorijden!
Zorg er dan wel voor dat je op tijd start met het leren voor je theorie-examen en het behalen van dit examen.

Begeleiderspas

Als je nog geen 18 bent dan mag je alleen begeleid gaan autorijden. Daarvoor heb je een begeleiderspas nodig. Deze pas moet je eerst aanvragen anders kan je geen rijbewijs aanvragen. De begeleiderspas vraag je aan via het RDW. Daarvoor maak je gebruik van je DIGID.

Coach

De begeleider, je coach, staat op deze pas vermeld. Je coach of begeleider kan je vader of moeder zijn of iemand anders van 27 jaar of ouder en diegene al minimaal 5 jaar het rijbewijs heeft. Je kunt maximaal 5 personen aanwijzen die jouw coach zijn.

Waar moet ik op letten bij een rijschool?

Zeker in de regio Breda en Etten Leur heb je een ruime keuze in het aantal rijscholen. Denk goed na voordat je een keuze voor een autorijschool maakt.  Wij helpen je bij het maken van deze keuze door je een aantal aandachtspunten mee te geven.

  1. De rijinstructeur

Heel belangrijk voor je rijopleiding, je instructeur. Sommige rijscholen hebben meerdere instructeurs waardoor je tijdens je rijles met een andere instructeur te maken kunt krijgen. Bij onze autorijschool heb je te maken met één instructeur.

Met onze unieke lesmethode en persoonlijke aandacht voor jou, rij je straks vol zelfvertrouwen door het verkeer. Wij bieden een vaste rijinstructeur die je met enthousiasme zal begeleiden naar het behalen van je rijbewijs.  
Een goede rijinstructeur stelt je op je gemak en geef je vertrouwen. Samen ga je tijdens de rijles aan de slag met de verkeersregels en de voorbereiding op je examen.

  1. De lesauto

Natuurlijk niet onbelangrijk. In welke auto ga je rijden? Een vaste auto voor je rijlessen is wel zo fijn. Bij onze autorijschool rij je altijd in een Volvo V40.

  1. De kosten

Rijlessen kosten geld. Maar je krijgt er veel voor terug, je rijbewijs, zelfstandig rijden en dus vrijheid. Omdat je veel geld uitgeeft, is het belangrijk dat de lesmethode bij je past. Kijk ook naar het slagingspercentage van de autorijschool. Bij onze rijschool in Breda zit je goed.

Wat kost een rijbewijs in Breda?

In Breda kost het aanvragen van een nieuw rijbewijs € 41,60. 
Kan je niet wachten om te gaan autorijden? Dan kan je ook met spoed een rijbewijs aanvragen. Voor € 75,70 haal jij je rijbewijs vaak al de volgende werkdag op!

Meest gestelde vragen

De instructeur houdt een praatje van wat je allemaal gaat doen vandaag. Dan ga je een klein stukje rijden naar een rustige plek zoals een leeg parkeerplaats. Daar oefenen we met de koppeling en schakelen. Je hoeft niks geks te verwachten!

In onze blog staat uitgebreid wat je kan verwachten van het examen: https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/auto/praktijkexamen-auto/hoe-gaat-het-praktijkexamen-auto.htm

Zelf kan ik je natuurlijk ook uitleggen wat je kan verwachten van het examen!

De les moet 24 uur voor de lesaanvang geannuleerd te worden, wanneer dat niet gebeurd zal dus het gehele lestarief gefactureerd worden.

Je kan er 3 tot 6 maanden over doen. Het ligt vooral aan jezelf en hoe snel je dingen leert, de ene heeft alles heel snel door dus die zal rond de 3 maanden zitten en de ander iets langer.

Het is niet verplicht maar natuurlijk wel handig om je theorie al te hebben. Als je je theorie nog niet gehaald hebt en je wilt lessen nemen kan dat ook. Ik kan tijdens de rijlessen je ook helpen met theorie te leren. Ik raad je wel aan om je theorie te halen voor dat je aan je 10e les begint.

Bij Rijschool 076-Breda kunt u van maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 20:00 lessen en op zondag van 10:00 tot 17:00

Het is mogelijk om in termijnen te betalen bij rijschool 076-Breda maar let er wel op dat je voor je laatste les/examen alles betaald moet hebben.

JA, IK WIL GRAAG EEN GRATIS PROEFRIJLES

In welke auto les je bij jullie?

Je krijgt goede kwalitatieve rijlessen in een mooie Volvo V40. Onze rijschool in Breda en omgeving heeft een hoog slagingspercentage. Dus wil je snel je rijbewijs halen, kom dan lessen bij de beste rijschool in Breda.
Gratis Proefles!

Waarom zou ik voor een pakket moeten kiezen?

Bij 076-Breda ben je goedkoper uit als je een pakket kies inplaats van losse lessen, in pakket B en C zit de tussentijdse toets en in elk pakket zit een rijexamen inbegrepen.
Ga naar Pakketten!

Rijbewijs halen Breda

Een goede autorijschool in Breda en omgeving is belangrijk om je rijbewijs snel en betrouwbaar te halen.
Het is vrij eenvoudig: Om kwalitatief goede autorijlessen te krijgen hoort daar een eerlijke en redelijke prijs tegenover te staan voor de betrouwbaarheid en vakkundigheid die je krijgt.

Rijles Breda

Rijles in Breda volgen bij Rijschool 076-Breda kan zo snel mogelijk! Wat zijn onze voordelen?

  • Jouw eerste rijles bestaat uit een gratis proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben.

  • Wij hebben geen wachttijden! Dat betekent dus wanneer je contact opneemt dat je gelijk kunt beginnen!

  • Rijschool 076-Breda heeft een van de beste rijinstructeurs van Breda die ervoor gaat zorgen dat je je rijbewijs zeker gaat halen!

Goedkope rijschool Breda

Je kunt bij ons zonder extra kosten in de avond, óók op de zaterdagavond, en zelfs op zondag lessen. En dat is prettig, want wij weten ook dat je overdag naar school, je stage of je werk moet. Over gemak gesproken!
Wij bieden je verschillende pakketten aan. Deze complete pakketten zijn inclusief het praktijkexamen, de tussentijdse toets en theorie via de app. Met onze pakketten zijn wij een van de goedkoopste rijscholen in Breda, Etten Leur en omgeving!

Gratis Proefles en Top Rijlessen in Breda!

Op zoek naar een rijschool in Breda? Bij Rijschool Breda bieden we gratis proeflessen aan! Ontdek onze professionele instructeurs en ervaar zelf hoe het is om te rijden in Breda tijdens een proefles. Meld je vandaag nog aan voor een proefles Breda en start jouw reis naar een succesvolle rijopleiding. Bij Rijschool Breda ben je aan het juiste adres voor kwaliteit en service. Wacht niet langer, boek nu jouw gratis proefles in Breda

Inschrijfformulier
Platform voor consentbeheer door Real Cookie Banner