Over ons

Rijschool 076-Breda

Wie zijn wij?

Ons team van instructeurs bestaat uit geduldige en vriendelijke professionals die elke leerling op hun gemak stellen en ervoor zorgen dat ze zich op hun gemak voelen tijdens elke les. We hebben ook instructeurs die gespecialiseerd zijn in het lesgeven aan leerlingen met faalangst, ADHD of autisme, zodat we iedereen kunnen helpen om hun rijbewijs te halen.

Bij Rijschool 076-Breda gebruiken we moderne lesmethoden en geavanceerde lesvoertuigen om ervoor te zorgen dat onze leerlingen de beste rijervaring hebben. Onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat onze leerlingen veilig en zelfverzekerd achter het stuur zitten.

We zijn er trots op dat we een hoge slagingspercentage hebben en dat veel van onze leerlingen aanbevelen aan vrienden en familie. Ons doel is niet alleen om onze leerlingen te helpen hun rijbewijs te halen, maar ook om ze de vaardigheden en kennis te geven die nodig zijn om veilige en verantwoordelijke bestuurders te worden.

Als u op zoek bent naar een rijschool in Breda en omgeving, dan bent u bij Rijschool 076-Breda aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een proefles te boeken. Wij kijken ernaar uit om u te helpen uw rijbewijs te halen en een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden.

Bij Rijschool 076-Breda geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze ervaren instructeurs werken nauw samen met elke leerling om een lesplan op maat te maken dat past bij hun specifieke behoeften en vaardigheden. We begrijpen dat iedereen anders leert en daarom passen we onze lessen aan om ervoor te zorgen dat elke leerling het beste uit zijn of haar rijlessen haalt.

JA, IK WIL GRAAG EEN GRATIS PROEFRIJLES

In welke auto les je bij jullie?

Je krijgt goede kwalitatieve rijlessen in een mooie Volvo V40. Onze rijschool in Breda en omgeving heeft een hoog slagingspercentage. Dus wil je snel je rijbewijs halen, kom dan lessen bij de beste rijschool in Breda.
Gratis Proefles!

Waarom zou ik voor een pakket moeten kiezen?

Bij 076-Breda ben je goedkoper uit als je een pakket kies inplaats van losse lessen, in pakket B en C zit de tussentijdse toets en in elk pakket zit een rijexamen inbegrepen.
Ga naar Pakketten!
Gemaakt door label111.nl © 2022

Rijbewijs halen Breda

Een goede autorijschool in Breda en omgeving is belangrijk om je rijbewijs snel en betrouwbaar te halen.
Het is vrij eenvoudig: Om kwalitatief goede autorijlessen te krijgen hoort daar een eerlijke en redelijke prijs tegenover te staan voor de betrouwbaarheid en vakkundigheid die je krijgt.

Rijles Breda

Rijles in Breda volgen bij Rijschool 076-Breda kan zo snel mogelijk! Wat zijn onze voordelen?

  • Jouw eerste rijles bestaat uit een gratis proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben.

  • Wij hebben geen wachttijden! Dat betekent dus wanneer je contact opneemt dat je gelijk kunt beginnen!

  • Rijschool 076-Breda heeft een van de beste rijinstructeurs van Breda die ervoor gaat zorgen dat je je rijbewijs zeker gaat halen!

Goedkope rijschool Breda

Je kunt bij ons zonder extra kosten in de avond, óók op de zaterdagavond, en zelfs op zondag lessen. En dat is prettig, want wij weten ook dat je overdag naar school, je stage of je werk moet. Over gemak gesproken!
Wij bieden je verschillende pakketten aan. Deze complete pakketten zijn inclusief het praktijkexamen, de tussentijdse toets en theorie via de app. Met onze pakketten zijn wij een van de goedkoopste rijscholen in Breda, Etten Leur en omgeving!

Waar moet ik op letten bij een rijschool?

Zeker in de regio Breda en Etten Leur heb je een ruime keuze in het aantal rijscholen. Denk goed na voordat je een keuze voor een autorijschool maakt.  Wij helpen je bij het maken van deze keuze door je een aantal aandachtspunten mee te geven.

  1. De rijinstructeur

Heel belangrijk voor je rijopleiding, je instructeur. Sommige rijscholen hebben meerdere instructeurs waardoor je tijdens je rijles met een andere instructeur te maken kunt krijgen. Bij onze autorijschool heb je te maken met één instructeur.

Met onze unieke lesmethode en persoonlijke aandacht voor jou, rij je straks vol zelfvertrouwen door het verkeer. Wij bieden een vaste rijinstructeur die je met enthousiasme zal begeleiden naar het behalen van je rijbewijs.  
Een goede rijinstructeur stelt je op je gemak en geef je vertrouwen. Samen ga je tijdens de rijles aan de slag met de verkeersregels en de voorbereiding op je examen.

  1. De lesauto

Natuurlijk niet onbelangrijk. In welke auto ga je rijden? Een vaste auto voor je rijlessen is wel zo fijn. Bij onze autorijschool rij je altijd in een Volvo V40.

  1. De kosten

Rijlessen kosten geld. Maar je krijgt er veel voor terug, je rijbewijs, zelfstandig rijden en dus vrijheid. Omdat je veel geld uitgeeft, is het belangrijk dat de lesmethode bij je past. Kijk ook naar het slagingspercentage van de autorijschool. Bij onze rijschool in Breda zit je goed.

Platform voor consentbeheer door Real Cookie Banner